CAST | CAT | ENG | FR

Social

Creem espais per a tot tipus d’esdeveniments, fires, congressos, esdeveniments corporatius, esdeveniments esportius, hospitalities, pop-up stores, stands,... sempre amb dos eixos clau:

 • Què volem que passi a l’espai
 • Potenciar les relacions “cara a cara”
 • Congressos

  Fires

  Esdeveniments Corporatius

  Exposicions

  Esdeveniments Esportius

  Les nostres capacitats

  Gestió integral del projecte

  Gestió integral de materials

  Desenvolupament conjunt del negoci

  Visió Europea

  Gestió integral del projecte

  Des de la interpretació de les necessitats del client fins a l’execució del projecte, treballem en totes les etapes del procés per a extreure les claus de l’èxit i traduir-les en la construcció d’espais que milloren les relacions personals.

  Gestió integral de materials

  De l’anàlisi constant del mercat, els inputs dels nostres clients i el respecte a la sostenibilitat, desenvolupem materials propis per a poder oferir solucions en la creació d’espais. Conceptualitzem, desenvolupem prototips i produïm materials i elements que configuren les nostres solucions.

  Desenvolupament conjunt del negoci

  L’entorn actual obliga a totes les organitzacions a col·laborar amb tota la cadena de valor (del client fins el proveïdor) per a desenvolupar noves solucions de mercat que generin més oportunitats de negoci.

  Visió Europea

  Ser referents a Europa és la nostra visió, volem ser el seu soci per al desenvolupament del seus projectes a tota Europa.